Kysy ja kommentoiHaluatko tietää Rennosta lisää? Ota yhteyttä!

Kuluttajapalvelu

puh 03 2521 211 (ti ja to klo 12–15)
sauna@rentosauna.fi


Tuotereklamaatiot


Pahoittelemme, mikäli tuotteemme ei vastannut odotuksiasi.

Kuluttajasuojalain mukaan ensisijainen valmistusviallisen tuotteen palautuspaikka on myyjäliike. Palautteesi on meille kuitenkin ensisijaisen tärkeää tuotekehityksen ja laadunvalvonnan kannalta. Kaikki Rento-tuotteita koskevat reklamaatiot käsitellään aina kirjallisena. Tämä vähentää väärinymmärryksiä ja parantaa oikeusturvaasi.

Mikäli epäilet tuotteessa olevan materiaali- tai valmistusvirheen, täytäthän lomakkeeseen tarvittavat tiedot mahdollisimman tarkasti, jotta voimme käsitellä reklamaation asianmukaisesti ja mahdollisimman nopeasti.

Huom! Mikäli katsomme lomakkeen tietojen perusteella aiheelliseksi, että tuote on lähetettävä meille nähtäväksi, ilmoitamme siitä erikseen. Tuotepalautusta ei hyväksytä, ellei palautuksesta ole sovittu etukäteen.

Rentosaunan täytyy todeta tuotteen valmistusvirhe, ennen kuin tuote voidaan korvata. Vialliset tuotteet korvataan toimittamalla tilalle uusi tuote. Mikäli tuotetta ei ole enää saatavana, Rentosauna pidättää oikeuden korvaukseen vastaavalla tuotteella.

Kiitos yhteydenotostasi ja vaivannäöstäsi!

Lomakkeeseen pääset tästä.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä