Ajankohtaista

Tampere on maailman saunapääkaupunki

Tampereen saunakulttuuri on saanut upean tunnustuksen.

Tampereen saunakulttuurille upea tunnustus

Tampere on tunnettu tasokkaista saunoistaan ja kaupungin saunakulttuuri on rikasta ja elinvoimaista. Myös lukumääräisesti Tampereella on eniten saunoja Suomessa. Tampereen Pispalassa sijaitsee maamme vanhin, edelleen toiminnassa oleva yleinen sauna, Rajaportin Sauna.

Tampereen saunakulttuuri on saanut upean tunnustuksen, se on nyt maailman virallinen saunapääkaupunki, sillä se on saanut sekä kansainvälisen saunaliiton, International Sauna Associationin, että Suomen Saunaseura ry:n puoltavat lausunnot, jotka tukevat kaupungin asemaa saunapääkaupunkina. Myös kansainvälinen saunaliitto, International Sauna Association ISA, tukee vahvasti Tampereen asemaa maailman saunapääkaupunkina. Heidän puoltolauselmassaan kerrotaan, että liiton liki 30:stä eri puolelta maailmaa olevasta jäsenestä monet ovat käyneet tutustumassa Tampereen saunatarjontaan ja todenneet sen olevan erinomaisella tasolla.

Rentosauna onnittelee Tamperetta upeasta tittelistä ja kehottaa tutustumaan Tampereen yleisten saunojen tarjontaa osoitteessa saunacapital.fi.

 

Lue lisää saunapääkaupungista Visit Tampere – sivustolta tai Suomen Saunaseuran sivuilta!


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä