Tuoteuutuudet

Rento löylytuoksu-uutuudet joulusaunaan

Rento sarjan löylytuoksu-uutuudet Loimu ja Korvenkuiske sopivat ihanasti tunnelmalliseen joulusaunaan.

Lue lisää

 

Hierontaa hoitavilla luonnonöljyillä

Hieronta aidoilla luonnonöljyillä rentouttaa lihaksia ja hoitaa ihoa. Tuoksuton Rento hierontaöljy sopii koko vartalon hierontaan kaikille ihotyypeille sekä kuivan ihon vartaloöljyksi.

Lue lisää

 

Puhdasta päästä varpaisiin

Hellävaraisesti pesevät Rento pesugeelit ja saunasaippuat sopivat kaikille kylpijöille! Mieto ja pehmeästi vaahtoava Terva pesugeeli puhdistaa ja raikastaa ihoa sekä kosteuttaa ja hoitaa hiuksia. Uusiuneet kasviöljypohjaiset saunasaippuat ovat nyt muodoltaan mukavasti käteen sopivia. Kauniista juuttinarusta ripustettuna saippua on pesupaikalla aina käyttövalmiina. Saunasaippuoiden tuoksuina ovat suositut Juhannuskoivu, Terva ja Eukalyptus.

Lue lisää

 

Luonnosta väriä saunaan: koivunvihreää ja tyrninoranssia

Rennon sauna-astioiden väripaletti täydentyi kesän alussa vihreällä ja oranssilla! Suomalaisen luonnon innoittamat sävyt – koivunvihreä ja tyrninoranssi – sopivat niin perinteisiin saunoihin kuin trendikkäisiin kotikylpylöihin. Uutuusvärien sarjaan kuuluu saunakiulu, -sanko ja -kauha.

Lue lisää

 

Uudet saunahunajat: aromikas Eukalyptus ja kuoriva Mustikka

Rennon saunahunajat uusiutuivat. Suositun Juhannuskoivun tuoksuparina on nyt yrttinen Eukalyptus. Molemmat tuotteet sisältävät koivunkuoriuutetta, joka rauhoittaa ihoa sekä ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Sarjan toinen uutuus Kuoriva Mustikka Saunahunaja sisältää kevyesti kuorivaa mustikansiementä. Koko saunahunajasarja on kotimainen.

Lue lisää

 


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä