Tuoteuutuudet

Puhdasta päästä varpaisiin

Hellävaraisesti pesevät Rento pesugeelit ja saunasaippuat sopivat kaikille kylpijöille! Mieto ja pehmeästi vaahtoava Terva pesugeeli puhdistaa ja raikastaa ihoa sekä kosteuttaa ja hoitaa hiuksia. Uusiuneet kasviöljypohjaiset saunasaippuat ovat nyt muodoltaan mukavasti käteen sopivia. Kauniista juuttinarusta ripustettuna saippua on pesupaikalla aina käyttövalmiina. Saunasaippuoiden tuoksuina ovat suositut Juhannuskoivu, Terva ja Eukalyptus.

Mieto ja pehmeästi vaahtoava Terva pesugeeli sopii päivittäiseen käyttöön puhdistaen ja raikastaen ihoa hellävaraisesti. Hiustenkin pesuun sopiva pesugeeli kosteuttaa ja hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa sekä antaa hiuksille runsautta, kiiltoa ja käsiteltävyyttä. Suomessa valmistetun Rento pesugeelin raaka-aineista yli 99 % on bio­hajoavia!

pesugeeli terva

Biohajoava Terva Pesugeeli
350 mlUusiuneet kasviöljypohjaiset saunasaippuat ovat nyt muodoltaan mukavasti käteen sopivia. Kauniista juuttinarusta ripustettuna saippua on pesupaikalla aina käyttövalmiina. Saunasaippuoiden tuoksuina suositut Juhannuskoivu, Terva ja Eukalyptus. Klassinen narusaippua on tervetullut saunatuliainen – perinteisiin saunatapoihin kuuluu myös saunakumppanin selän pesu!


narusaippua terva

narusaippua eukalyptus

narusaippua juhannuskoivu

Saunasaippua Terva
Tuoksussa rantalaituria, tervattua soutuvenettä ja lämpenevän saunan savuja.
150 g


Saunasaippua Eukalyptus
Tuoksussa eukalyptusta ja yrttejä. Saippuassa kuivattuja mintunlehtiä.
150 g


Saunasaippua Juhannuskoivu
Keveässä tuoksussa alkukesän vehreyttä ja koivunlehtiä.
150 g


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä