rento_fiilis_007 683x323

Tapa kylpeä


Sauna on suomalaisten tapa rentoutua – ja jokainen tekee sen tyylillään. Kylpeminen on meille enemmän kuin kauhallinen vettä heitettynä kuumalle kiukaalle. Se on koko joukko jo lapsuudessa opittuja kylpemisen rutiineja. Se on monista pienistä aistimuksista syntynyt kokemus. Se on hyvän olon tunne, joka lähtee kehittymään hiljalleen jo saunomisen ajatuksesta.

Rento on tapa kylpeä. Anna saunomisen kokemusten kasvaa elämän suuriksi nautinnoiksi!


Pisara Suomesta – mutkatonta muotoilua saunaan

Uusien Pisara sauna-astioiden selkeälinjainen muotoilu syntyi kotimaisesta biokomposiitista, UPM Formista. Kestävä ja mukavantuntuinen luonnonkuitukomposiitti on erinomainen materiaali saunan lämpöön ja kosteuteeen. Puhtaat, luonnon innoittamat sävyt tuovat uutta ilmettä saunan sisustukseen.

Lue lisää

 

Joulusauna peräkärryssä

Sauna kuuluu suomalaiseen jouluun, joten totta kai sellainen tuotiin myös joulupihalle keskelle pääkaupungin historiallista empirekeskustaa. Helsingin kaupungintalon takapihalla lämpenee joulun alla kaikille avoin peräkärrysauna.

Lue lisää

 

Puhtaassa saunassa kelpaa kylpeä

Kun sauna on siisti ja viihtyisä, keho ja mielikin puhdistuvat siellä paremmin. Marttaliiton kehittämispäällikkö Teija Jerkun vinkeillä sauna pysyy puhtaana myös suursiivousten välillä.

Lue lisää

 

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä