saunan toivotut rento tuotteet 683x323
Rentoa nyt

Massage med vårdande naturoljor

Massage med äkta naturoljor vårdar huden och låter musklerna slappna av. Doftfri Rento-massageolja passar för massage av hela kroppen och för alla hudtyper, samt som kroppsolja för torr hud.

Läs mera

 

Naturens färgprakt till bastun: björkgrönt och havtornsorange

Under försommaren utökade vi färgpaletten på Rentos bastutillbehör med grönt och orange! Nyanser inspirerade av den finska naturen – björkgrönt och havtornsorange – passar perfekt i allt ifrån den traditionella bastun till det trendigaste hemmaspat. Den nya färgserien omfattar våra bastustävor, -hinkar och -skopor.

Läs mera

 

Ny bastuhonung: aromrik Eukalyptus och peelande Blåbär

Rentos bastuhonung förnyades. Den populära Midsommarbjörk har nu fått ett doftpar i den örtrika Eukalyptus. Båda produkterna innehåller björkbarksextrakt som lugnar huden och upprätthåller hudens fuktbalans. Seriens andra nyhet Peelande Blåbär Bastuhonung innehåller lätt peelande blåbärsfrön. Hela bastuhonungsserien är finsk.

Läs mera

 

Rentos produkter i designhotellets bastur

Rento samarbetar med Scandic Tampere Station, som öppnades våren 2012. Designhotellet, som ligger i Tammerfors, valde Rentos tjärbruna bastustävor och bastuskopor i aluminium samt temperaturmätare till sina superior plus-rum.

Läs mera

 

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä